0

Uw winkelwagen is leeg

1

Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen, anders kan het snel afbreken. Beschadigd haar hersteld helaas niet zo gemakkelijk. We geven je in deze blog graag enkele tips die je in het normale leven kunt toepassen. 

Op tijd naar de kapper

Heeft je haar gespleten haarpunten en raakt het uitgedroogd, maak dan gelijk een afspraak bij de kapper om de punten van je haar af te knippen. Dit geeft jouw haar een goede boost. 

Gebruik geen hete stylingapparaten

Als je haar al beschadigd is, dan is het niet verstandig om geregeld gebruik te maken van hete stylingapparaten. De hitte zal je haar nog meer beschadigen en maakt het uiteindelijk alleen maar erger. Berg je apparaten dus een tijdje op. 

Goede bescherming

Bij beschadigd haar is goede bescherming belangrijk, maar het is net zo belangrijk om je gezonde haren ook goed te beschermen. De zon, zeewater en chloorwater zorgen ervoor dat je haar snel uitdroogt. Draag in de zomer geregeld een hoed of pet en neem niet te vaak een duik in het water. 

Verzorging

Het gebruik van een goede milde shampoo en conditioner is essentieel voor een goede verzorging. Bij droog haar is het verstandig om een sulfaatvrije shampoo te gebruiken. Spoel je shampoo en conditioner goed uit. Elke week een haarmasker zorgt voor voldoende hydratatie, glans en versteviging.