2

Bekijk jij de mogelijkheden om haarverlies tegen te gaan? Ontdek de voordelen van finasteride. In dit artikel bespreken wij de veelgestelde vragen over dit middel tegen kaalheid. Als jij direct het middel wilt bestellen kan je in onze shop finasteride kopen zonder recept.

Welk merk finasteride?

Finasteride is verkrijgbaar zonder recept of met recept onder de merknamen Proscar en Propecia. Ook is finasteride zonder merk verkrijgbaar in de vorm van tabletten. Proscar bevat een hogere dosering finsteride dan Propecia.

Wat kost finasteride?

Finasteride 1 mg kost voor mannen die last hebben van kaalheid gemiddeld 72 tot 134 euro. Deze berekening is voor 90 stuks. Voor een hele jaar finasteride behandeling zijn de kosten tussen de 288 en 536 euro. Op Finasteride.nl kost 1 strip finasteride 19,95 euro. Wij zijn online de goedkoopste aanbieden en daarom is het finasteride kopen op onze site voordelig!

Is finasteride een bloedverdunner?

Ja, finasteride werd oorspronkelijk gebruikt als bloedverdunner. Een bijwerking was het toegenomen haargroei en minder haaruitval. Sinds dit bekend gemaakt is maken veel consumenten in binnen- en buitenland gebruik van finasteride om haargroei te bevorderen.

finasteride
Online finasteride kopen op Finasteride.nl

Hoe lang blijft finasteride in je lichaam?

Bij dagelijkse inname van 0,5mg neemt de productie van DHT gemiddeld met 93% af (vergelijk: finasteride zorgt voor een afname van 70% DHT). De stof blijft ook veel langer in het bloed aanwezig. Is de helft van de stof finasteride al binnen 8 uur afgebroken, bij dutasteride duurt dit gemiddeld 240 uur (10 dagen).

Hoe krijg je finasteride?

Finasteride en Propecia zijn geneesmiddelen die ook prima zonder recept verkrijgbaar zijn. De meeste consumenten kiezen ervoor om zonder recept finasteride te kopen op het internet. Al enkele jaren is Finasteride.nl een betrouwbare plek om het geneesmiddel te kopen.

Waar finasteride bestellen?

Finasteride.nl is natuurlijk niet de enige finasteride aanbieder online. Het internet kent namelijk enorm veel aanbieders waar je finasteride kunt bestellen. Over het algemeen zijn dit vaak webwinkels en online apotheken waar je het middel kunt kopen.